За продавницата

Добредојдовте на официјалниот FANSHOP на фудбалската федерација на Македонија, единственото место каде што ексклузивно можете да го добиете официјалниот дрес на Македонската Репрезентација, како и многу други додатоци за фанови.

Официјалниот дрес на македонската репрезентација е изработен од JAKO и е достапен во црвена, жолта и бела боја. JAKO е водечка германска компанија за спортска опрема која застапува повеќе од 50.000 клубови и репрезентации низ светот.  ЈАКО е компанија која нуди иновативен дизајн и гарантира опрема со високи перформанси и европски стандарди за квалитет.

Уживајте во производите на нашиот FANSHOP, носете ги со гордост боите на македонската репрезентација и да бидеме обединети од радоста што ја носи фудбалот.